SIAPA LAGI MAHU KAMI BANTU URUSKAN PINJAMAN PERIBADI TANPA PERLU WALK IN KE BANK !

Musim persekolahan menjelang tiba, banyak kelengkapan anak-anak yang perlu disediakan. Tambahan pula harga barang anak sekolah sekarang bukan macam dulu lagi.
.
Dah mahal tambah pula dengan GST. Simpanan yang ada pun masih tak cukup nak cover kelengkapan anak.
.
Dengan bank yang sentiasa penuh macam pasar malam.
Takut tak sempat nak guna beli kelengkapan sekolah anak.
,
SERABUTNYA…😩😩😩

======================

Tak usah bimbang tuan-tuan/puan-puan,hubungilah kami,
Kami sedia membantu tuan/puan untuk selesaikan masaalah seperti diatas.😎😎😎
.
Oh jangan risau, tak perlu ragu-ragu kami bukan Ahloang, atau bang Ngah. Kami adalah Agensi yang uruskan Pinjaman Sepenuhnya Dari Bank Malaysia.
.
Anda di alu-alukan untuk memohon melalui kami 😎😎

.
Musim persekolahan menjelang tiba, banyak kelengkapan anak-anak yang perlu disediakan. Tambahan pula harga barang anak sekolah sekarang bukan macam dulu lagi.
.
Dah mahal tambah pula dengan GST. Simpanan yang ada pun masih tak cukup nak cover kelengkapan anak.
.
Dengan bank yang sentiasa penuh macam pasar malam.
Takut tak sempat nak guna beli kelengkapan sekolah anak.
,
SERABUTNYA…😩😩😩

======================Tak usah bimbang tuan-tuan/puan-puan,hubungilah kami,
Kami sedia membantu tuan/puan untuk selesaikan masaalah seperti diatas.😎😎😎
.
Oh jangan risau, tak perlu ragu-ragu kami bukan Ahloang, atau bang Ngah. Kami adalah Agensi yang uruskan Pinjaman Sepenuhnya Dari Bank Malaysia.
.
Anda di alu-alukan untuk memohon melalui kami 😎😎

πŸ“±WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
πŸ“±WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
πŸ“±WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
P.S – Kalau sibuk sangat, komen je “pm” dulu di bawah. Nanti admin akan respon segera.Tq
#Loanexpert
#AgensiFSC
#Agent_loan
#personal_loan
#FastloanService

KENAPA PERLU PILIH AGENSI KAMI!

Featured

13442269_1039624402794314_8781152260943193238_n

PINJAMAN PERIBADI KHAS PEKERJA SEKTOR SWASTA,

MENGAPA ANDA PERLU PILIH KAMI !!!!
=============================================

KELEBIHAN AGENSI KAMI

  • Syarikat kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.
  • Pengarah syarikat kami merupakan bekas pengurus bank lebih daripada 5 buah institusi bank terkemuka di Malaysia.
  • Berpengalaman lebih 12 tahun dalam sektor perbankan dan Β menguruskan pinjaman peribadi swasta serta mempunyai hubungan baik dengan pihak pengurusan dan bahagian kelulusan pinjaman.
  • Pihak kami berhubung terus dengan pihak bank (Pangkat HEAD OF DEPARTMENT)
  • Agensi kami PAKAR dalam selok belok bagi menguruskan pinjaman peribadi untuk Sektor SWASTA!!
  • Respon yang cepat dan tepat mengenai setiap isu dan permasalahan yang dikemukakan oleh klien.
  • Servis kami yang pantas dan efisien. Diperakui oleh ramai klien-klien kami sebelum ini (rujuk testimoni sebelum ini)
  • Urusan dokumen kami mudah dan ringkas. Hanya melalui Medium ONLINE Whatsapp /email butiran dokumen yang diperlukan sahaja.
  • Serta urusan kami tanpa perlu pengesahan dari majikan atau dokumen setebal buku log dan tidak perlu Walk-In ke Bank.
  • Yang pasti kami menentang UPRONT sekeras-kerasnya!!! 

     

    p/s: Jangan segan jangan malu. PM kami dan para admin-admin kami akan respon kepada anda sepantas mungkin.

    KECEPATAN DAN KETEPATAN SERVIS KAMI TELAH DIAKUI OLEH BANYAK PIHAK !!!!!

 

#personalloan #pinjamanperibadi