KENAPA PERLU PILIH AGENSI KAMI!

13442269_1039624402794314_8781152260943193238_n

PINJAMAN PERIBADI KHAS PEKERJA SEKTOR SWASTA,

MENGAPA ANDA PERLU PILIH KAMI !!!!
=============================================

KELEBIHAN AGENSI KAMI

  • Syarikat kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.
  • Pengarah syarikat kami merupakan bekas pengurus bank lebih daripada 5 buah institusi bank terkemuka di Malaysia.
  • Berpengalaman lebih 12 tahun dalam sektor perbankan dan  menguruskan pinjaman peribadi swasta serta mempunyai hubungan baik dengan pihak pengurusan dan bahagian kelulusan pinjaman.
  • Pihak kami berhubung terus dengan pihak bank (Pangkat HEAD OF DEPARTMENT)
  • Agensi kami PAKAR dalam selok belok bagi menguruskan pinjaman peribadi untuk Sektor SWASTA!!
  • Respon yang cepat dan tepat mengenai setiap isu dan permasalahan yang dikemukakan oleh klien.
  • Servis kami yang pantas dan efisien. Diperakui oleh ramai klien-klien kami sebelum ini (rujuk testimoni sebelum ini)
  • Urusan dokumen kami mudah dan ringkas. Hanya melalui Medium ONLINE Whatsapp /email butiran dokumen yang diperlukan sahaja.
  • Serta urusan kami tanpa perlu pengesahan dari majikan atau dokumen setebal buku log dan tidak perlu Walk-In ke Bank.
  • Yang pasti kami menentang UPRONT sekeras-kerasnya!!! 

     

    p/s: Jangan segan jangan malu. PM kami dan para admin-admin kami akan respon kepada anda sepantas mungkin.

    KECEPATAN DAN KETEPATAN SERVIS KAMI TELAH DIAKUI OLEH BANYAK PIHAK !!!!!

 

#personalloan #pinjamanperibadi

Advertisements

5 Cara Nak Dapatkan CCRIS dan CTOS Report dengan Mudah !

Sebelum ini kami ada terangkan perbezaan diantara Central Credit Reference Information System (CCRIS) yang dikendalikan oleh Bank Negara dan Credit Tip-Off Sdn Bhd (CTOS)  di post ini  http://bit.ly/2yK0ST9.

Hari ini kami akan kongsikan langkah-langkah  bagaimana untuk dapatkan CCRIS dan CTOS report anda.

  1. Melalui Kiosk Bank Negara Malaysia secara percuma.  Anda hanya perlu membawa kad pegenalan dan  memerlukan anda untuk cop jari di kiosk untuk mendapatkan laporan CCRIS terkini.
  2. Di Jabatan Insolvensi / AKPK berdekatan. Cara yang sama seperti langkah pertama.
  3. Laporan CTOS online secara percuma dan Ctos Score bernilai Rm 26.50 boleh di muat turun melalui  aplikasi di Playstore mahupun Apple Store –  (http://bit.ly/2gIIVtw.)
  4. Laporan RAMCI CCRIS Report berharga RM 10.60  boleh dimuat turun melalui laman sesawang di bawah  http://bit.ly/2ysKJkj
  5. Anda boleh memohon secara atas talian melalui Email ke Bank Negara Malaysia. (http://bit.ly/2gdTrZ4). Laporan berharga RM 10.00 dan laporan CCRIS anda akan dihantar dalam masa 4 Jam hingga 3 hari waktu bekerja.

 

Diatas kami kongsikan langkah-langkah untuk dapatkan CCRIS dan CTOS dengan mudah.  Sama ada melalui online mahupun walk in ke bank negara. Kami cadangkan untuk anda untuk  sentiasa membuat semakan laporan kredit semasa anda bagi memudahkan urusan pinjaman.

 

o-CREDIT-SCORE-facebook

 

“Untuk perkongsian seterusnya, kami akan kongsikan pula cara \mudah untuk dapatkan Report kredit CCRIS anda melalui Ramci. Nantikan.”

Perbezaan CCRIS dan CTOS: Faktor Yang Mempengaruhi Kredit Anda

Sebelum kami mulakan, kami akan menerangkan terlebih dahulu beza Central Credit Reference Information System (CCRIS) yang dikendalikan oleh Bank Negara dan Credit Tip-Off Sdn Bhd (CTOS) yang dikendalikan syarikat swasta. Kami sediakan infografik mudah untuk anda mengetahui perbezaan CCRIS dan CTOS seperti di bawah ;Perbezaan-CCRIS-CTOS

Secara mudahnya, kita boleh simpulkan bahawa CCRIS lebih berfokus ke arah kewangan peribadi manakala CTOS ke arah profesional/kerjaya/bisnes.

Apakah faktor yang mempengaruhi markah kredit anda?

Secara amnya, institusi kewangan fokuskan kepada faktor 5K : Karakter, Kapital, Kapasiti, Kondisi dan Kolateral.

1. Karakter

Aspek ini diambil kira daripada layanan anda terhadap pinjaman. Setiap bank mempunyai kaedah mereka yang tersendiri. Sekiranya anda bayar tepat pada waktunya, anda akan peroleh Skor A untuk kebolehan anda untuk membayar semula pinjaman. Mereka turut mengambil kira latar belakang perniagaan dan pekerjaan.

2. Kapital

Aspek ini diambil kira melalui wang simpanan mahupun pelaburan yang anda ada. Lagi besar simpanan/pelaburan yang anda ada, lagi rendah risiko yang pihak bank ada untuk memberi pinjaman kepada anda.

3. Kapasiti

Aspek ini menunjukkan jumlah pendapatan yang anda peroleh dan secara tidak langsung menentukan sama ada anda mampu atau tidak untuk melunaskan hutang anda kemudian. Jadi, anda perlu pastikan agar anda mempunyai aliran tunai yang mencukupi.

4. Kondisi

Aspek ini dilihat dari segi tujuan pinjaman dibuat. Sama ada untuk pengubahsuaian rumah, menyelesaikan hutang mahupun membeli aset. Setiap pinjaman membawa perkiraan risiko yang berbeza.

5. Kolateral

Aspek ini menunjukkan jumlah aset yang mampu digunakan sebagai cagaran kepada pinjaman. Sebagai contoh hartanah dan kenderaan. Jadi seandainya anda gagal untuk melunaskan hutang anda, anda masih mampu menggunakan aset yang ada sebagai cagaran.

Pastikan anda memahami dan menjaga kesemua 5 aspek penting ini bagi memastikan anda dapat tawaran pinjaman dengan interest terbaik daripada pihak bank.

P/S: Dapatkan Servis daripada Agensi Kami, bagi menguruskan pinjaman peribadi anda.!

Kredit : https://hartabumi.com

 

 

 

 

 

SIAPA LAGI MAHU KAMI BANTU URUSKAN PINJAMAN PERIBADI TANPA PERLU WALK IN KE BANK !

Musim persekolahan menjelang tiba, banyak kelengkapan anak-anak yang perlu disediakan. Tambahan pula harga barang anak sekolah sekarang bukan macam dulu lagi.
.
Dah mahal tambah pula dengan GST. Simpanan yang ada pun masih tak cukup nak cover kelengkapan anak.
.
Dengan bank yang sentiasa penuh macam pasar malam.
Takut tak sempat nak guna beli kelengkapan sekolah anak.
,
SERABUTNYA…😩😩😩

======================

Tak usah bimbang tuan-tuan/puan-puan,hubungilah kami,
Kami sedia membantu tuan/puan untuk selesaikan masaalah seperti diatas.😎😎😎
.
Oh jangan risau, tak perlu ragu-ragu kami bukan Ahloang, atau bang Ngah. Kami adalah Agensi yang uruskan Pinjaman Sepenuhnya Dari Bank Malaysia.
.
Anda di alu-alukan untuk memohon melalui kami 😎😎

.
Musim persekolahan menjelang tiba, banyak kelengkapan anak-anak yang perlu disediakan. Tambahan pula harga barang anak sekolah sekarang bukan macam dulu lagi.
.
Dah mahal tambah pula dengan GST. Simpanan yang ada pun masih tak cukup nak cover kelengkapan anak.
.
Dengan bank yang sentiasa penuh macam pasar malam.
Takut tak sempat nak guna beli kelengkapan sekolah anak.
,
SERABUTNYA…😩😩😩

======================Tak usah bimbang tuan-tuan/puan-puan,hubungilah kami,
Kami sedia membantu tuan/puan untuk selesaikan masaalah seperti diatas.😎😎😎
.
Oh jangan risau, tak perlu ragu-ragu kami bukan Ahloang, atau bang Ngah. Kami adalah Agensi yang uruskan Pinjaman Sepenuhnya Dari Bank Malaysia.
.
Anda di alu-alukan untuk memohon melalui kami 😎😎

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
P.S – Kalau sibuk sangat, komen je “pm” dulu di bawah. Nanti admin akan respon segera.Tq
#Loanexpert
#AgensiFSC
#Agent_loan
#personal_loan
#FastloanService

TERKINI ! CUSTOMER TERUJA LOAN LULUS CEPAT & PANTAS

CUSTOMER TERUJA TAK SANGKA LOAN BOLEH LULUS DENGAN CEPAT DAN PANTAS !! 🔥🔥🔥
.
.
“Powerlah Agensi akak, cek akaun tadi duit dah ada Rm 18,600. Selama ni buat loan tak pernah dapat (lulus) tapi dengan Agensi akak, loan saya lulus dengan cepat dan pantas.” – Encik Nasr**
.
.
Wah teruja gilee customer bila selama ni loan dia tak pernah lulus, tapi dengan Agensi kami loan bank dia lulus dengan mudah sekali uols.
.
.
Kami warga FSC lagi happy gilerrr bila dapat bantu customer-customer kami lulus dengan jayanya dengan kepakaran yang kami ada.
.

Uols tak nak ke cuba servis Agensi kami ? Mana tahu loan bank uols boleh lulus dengan Agensi kami pulak kan, dah tak perlu penat-penat beratur keluar masuk ke bank.😉😉😉

Dengan agensi kami, uols hantar submit dokumen guna whatsapp je, tak perlu lah penat-penat nak isi borang bagai semudah ABC.

Itu kami janji !

Kalau ada yang rasa nk submit loan dengan kami, boleh lah pin pin no dkt bawah nie.

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

Apa lagi? bertindak lah dengan segera, jangan tunggu sampai esok 😛

#Agentbankloan
#personal_Loan
#LoanBank
#fastService
#LoanBankTerbaik
#AgenFSC

0811-b

Servis 5 Star

5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

**Sebelum ni puan.ka*** ade membuat permohonan dengan consultant lain,berbulan – bulan langsung takde hasil,dengan kami permohonan beliau lulus tanpa mengambil masa yang lama**

Anda menghadapi masaalah seperti puan ka***?
Dah cuba pelbagai agensi/agent tapi masih tak berjaya?

Perlukan 💲 💲dengan segera?

Dapatkan servis dari agensi kami !!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
Loan 100% dr bank
Sepenuhnya atas talian
Dokumen yang ringkas
Peratus kelulusan yg TINGGI
Komitmen Tinggi masih boleh kawtim
Tiada sebarang UPFRONT
Maklumat anda dirahsiakan

Bertindaklah segera !

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723
📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

P/s: Jangan tunggu sampai esok, mana tahu loan anda lulus dengan Agensi kami ! 😉

#Agentbankloan
#personal_Loan
#LoanBank
#fastService
#LoanBankTerbaik
#AgenFSC

2110-b

DENGAN KAMI, PERMOHONAN ANDA LULUS DENGAN MUDAH DAN CEPAT !

DENGAN KAMI, PERMOHONAN ANDA LULUS DENGAN MUDAH DAN CEPAT !
.
Terima kasih ats review yang diberikan. Permohonan Puan Hasl** telah lulus tidak sampai 3 hari waktu bekerja.
Permohonan semuanya dibuat melalui whatsapp sahaja melalui salah seorg Agent kami.
.
.
Anda kekurangan masa utk ulang-alik pergi ke bank?
Penat bila permohonan kena reject je?
Perlukan duit dgn segera?
.
Jangan Risau lagi, Mungkin dengan kami Loan anda boleh lulus di hujung jari sahaja.
.
Jimat masa dan tenaga, Aply loan ats talian sahaja.
Bertindaklah segera !
.
.
📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

📱WHATSAPP ‘PLOAN’ KE 010-376 7082 / 019-292 2723

P/s: Jangan tunggu sampai esok, mana tahu loan anda lulus dengan Agensi kami ! 😉

#Agentbankloan
#personal_Loan
#LoanBank
#fastService
#LoanBankTerbaik
#AgenFSC

 

2610-a

AKHIRNYA, LOAN BANK ENCIK ANDR*** LULUS MELALUI KAMI !

AKHIRNYA, LOAN BANK ENCIK ANDR*** LULUS MELALUI KAMI !
.
.

“Terima kasih ats perkhidmatan Tuan yang PANTAS & EFISIEN. Saya dh mencuba 5 kali sebelum ini, GAGAL.
Perkhidmatan Tuan memang TERBAIK! Saya bagi 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 !
.
Alhamdulillah, Loan Bank Encik Andr** lulus dgn jayanya. Duit pun baru je masuk td dgn selamat dan urusan mudah melalui Agensi Kami. Tak perlu penat nk isi borang, beratur dan turun ke bank. Semuanya di hujung jari anda sahaja ! Nak atau Tak sahaja !
Anda pasti terkejut dengan cara mudah loan anda boleh lulus.
.
.
KELAYAKAN
==========
Pekerja Sektor Swasta & Glc Terpilih
Warga Negara Malaysia
Umur 21-55 tahun
Gaji Kasar minima RM 2,500 ke atas
Komitment tinggi masih layak (up to 50%++)
CCRIS PTPTN MASIH LAYAK
CTOS NON BANK MASIH LAYAK
Rekod CCRIS minima sebulan boleh kawtim
Tiada Sebarang Blacklist / AKPK / SAA
.
Klik utk review testimoni -> http://bit.ly/2eoxMQf
.

Jika anda berminat dan memenuhi syarat-syarat diatas.
Boleh semak kelayakan di bawah

—> Sila Whatsapp “PLOAN’ ke 0103767082 / 0192922723

—> Sila Whatsapp “PLOAN’ ke 0103767082 / 0192922723

—> Sila Whatsapp “PLOAN’ ke 0103767082 / 0192922723

Ramai yang telah berjaya dan kini giliran anda pula…

#pakarbankloan
#agenloanbank
#fastloanservice
#loanbankterbaik
#kamibknalong

3110.JPG